Tocanita de pui exotica

de Lau in Mancaruri cu carne, 9 Dec 2011 | 2327 vizualizari

 

by kamy,

 

INGREDIENTE

  • pulpe,aripi de pui
  • 3 linguri ulei
  • 3 cepe
  • 2-3 linguri pasta de ardei kapia
  • 1 lingurita cu varf ghimbir
  • 4 catei usturoi
  • 1 varf de cutit scortisoara
  • 200 ml bulion
  • boaia de ardei iute
  • cimbru
  • foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • 1 lingura faina
  • 1 portocala
  • zeama de portocala
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui exotica:

Carnea de pui condimentata o proportionam si o calim putin,o scoatem si o lasam deoparte.In uleiul care am calit carnea adaugam ceapa si o calim bine,adaugam pasta de ardei,boaiaua,ghimbirul,usturoiul tocat marunt,amestecam si lasam sa fiarba cca 1 min,adaugam carnea,apa pana la nivelul carnii,foaia de dafin,sare,piper,dupa gust si portocala taiata.


O lasam sa fiarba la foc mic cca 20 min,adaugam bulionul si cimbrul.O mai lasam sa fiarba 5 min.


Intr-un castron desfacem lingura de faina cu putina apa,adaugam scortisoara,o adaugam peste tocanita si mai lasam sa fiarba 1-2 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui exotica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Lau 1

11.12.2011, 21:01

criss

kamy 1

15.12.2011, 18:31

mamaliga unde-i? asa ca-i buna? eeeeeeee ai bagat portocala si mai si

Lau 1

15.12.2011, 20:32

am pus tocana deasupra la mamaliga

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui