Tocanita de cartofi cu carnat

de lacrimioara in Mancaruri cu carne, 17 Oct 2010 | 2840 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 Morcovi,
  • 2cepe,
  • 2 ardei verzi si unu rosu,
  • ulei masline 2-3 linguri,
  • carnat de casa  de care aveti eu am pus(chorizzo)e un carnat de aici din spania foarte bun o bucatica nu mult,
  • foi 1 -2 de dafin,
  • cartofi - cam 5 cartofi,
  • patrunjel 
  • sare,
  • piper,
  • boia.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carnat:

Punem uleiul la incalzit ,punem carnatul putin la prajit dupa care adaugam ceapa, lasam la calit pana se sticleaza adaugam ardei si morcovi lasam putin la calit si apoi punem 1 lingurita de boia dupa care adaugam cartofii si apa cat sa ii acopere, sare, piper, foaia de dafin.Se lasa la fiert pana fierb legumele.Apoi se pune patrunjelul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carnat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

nadina73 1

17.10.2010, 23:27

nu vrea nimeni?lasa lacri pap eu portie dubla si dau si 5f

lacrimioara 1

18.10.2010, 13:37

mersi nadina

Corinuta 1

18.10.2010, 15:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi auriti cu aripi de curcan la cuptor