Fasole scazuta

de Micutza Luana in Mancaruri cu carne, 6 Mai 2015 | 3431 vizualizari

 

Un pranz consistent!

 

INGREDIENTE

  • un castronel de fasole
  • apa
  • 2 foi dafin
  • sare
  • piper
  • delicat de legume
  • o bucata de carne afumata (eu am avut un ciolan)
  • sos de rosii
  • o ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta:

Fasolea se lasa la inmuiat in apa cu o seara inainte .

Se da intr-un fiert si se arunca apa .

Ceapa se caleste cu carnea pana prinde un pic de culoare.

Se adauga sosul de rosii apoi fasolea .

In timpul fierberii adaugam foile de dafin , sarea piper dupa gust si la sfarsit usturoiul tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi

2

si mamaliga cui ii place

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui Kiev