Tocanita de rosii cu ou

de merisor in Mancaruri de legume, 31 Iul 2012 | 7084 vizualizari

 

Este o mancare taraneasca rapida si usoara.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 ardei rosii
  • 5 rosii mari de gradina
  • 4-5 graunti de usturoi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 2 oua
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de rosii cu ou:

Ceapa si ardeiul se toaca si se inabuse in ulei si putina apa. Se adauga usturoiul pisat, sare, oregano si piperul si se lasa pe foc pana cand se patrunde ceapa si ardeiul


Rosiile le-am oparit in apa fiarta, le-am decojit si le-am trecut prin robot, lasand si putina pulpa la ele. Le-am adaugat peste ingredientele de pe foc si am lasat sa fiarba cca 20' dupa care am adaugat ouale batute mestecand continuu. la sfarsit am presarat patrunjel tocat.


Este o mancarica putin picanta si acrisoara.


 

TIPS-URI

1

Eu am servit alaturi de costita afumata si prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de rosii cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Sim0na 1

01.08.2012, 10:32

N-am mancat niciodata... dar cred ca-i buna

gaby_gabytza 1

05.08.2012, 14:37

Ligia Bxl 1

18.10.2014, 21:05

mmm ce rosii acolo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de rosii de post