Tocanita de soia cu mamaliguta

de Mama_Lizica in Mancaruri de post, 22 Mar 2010 | 9530 vizualizari

 

Pentru cei ce tin post, pentru vegetarieni si pentru cei carora le-ar placea sa incerce o varianta mai dietetica a tocanei de porc.

 

INGREDIENTE

  • 2 pungi soia cuburi
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei
  • 1 morcov mare
  • 1 ceasca vin
  • 1 ceasca bulion (sau paste de tomate indoita cu apa)
  • un pumn de mazare congelata sau la conserva
  • 1 lingura ulei, sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de soia cu mamaliguta:

Lasi soia la inmuiat cam 2 ore in apa, apoi scurgi apa, clatesti cuburile de soia si le pui la fiert in apa cu sare. Separat, tai marunt ceapa, ardeiul, morcovul si le pui la calit intr-o lingura de ulei. Cand ceapa devine sticloasa, adaugi mazarea si cuburile de soia, fierte si scurse de apa. Adaugi apa cat sa acopere cuburile de soia. Lasi la fiert 10 minute, apoi adaugi bulionul, potrivesti de sare si piper si mai lasi 5 minute. Torni vinul, mai lasi sa fiarba 5-10 minute (incerci morcovul, sa fie fiert). Presari apoi patrunjel tocat marunt. Servesti fierbinte, cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de soia cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sandvici cu snitel de soia