Tocanita de vitel cu paste

de cristeena20 in Vita, 22 Feb 2020 | 2858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de vitel pentru tocanite
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cana mazare congelata
  • ulei de masline,
  • un cub de unt
  • 1 pahar vin rosu
  • sare, piper, boia ,sos picant
  • 2 foi de dafin
  • cimbru uscat
  • 3 rosii din conserva
  • 1 pahar bulion
  • 2 linguri pasta de rosii
  • macaroane
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vitel cu paste:

Carnea se taie cubulete potrivite.

Intr-o cratita punem ulei de masline si calim ceapa tocata marunt cu dafinul; adaugam usturoiul tocat marunt si el, ardeiul cubulete si morcovul curatat si maruntit. Eu am folosit ardei rosu si verde. 

Cand legumele s-au inmuiat, adaugam carnea si lasam sa se rumeneasca putin la foc mare; adaugam rosiile din conserva si condimentam cu sare, piper, boia, cimbru. Si apoi adaugam pasta de rosii si sucul-turnam un pahar de vin rosu si lasam sa scada la foc mediu; cand vinul a scazut ,putem adauga putina apa , amestecand din cand in cand. Cand carnea e aproape gata, adaugam mazarea-si mai lasam sa fiarba pana totul e bine fiert si moale; iar sosul e mai gros.

Intre timp fierbem macaroanele in apa cu sare-eu am folosit tuburi, dar as opta pentru tagliatele proaspete. 

Cand carnea e moale, punem in sos putin unt si apoi adaugam pastele, amestecam si servim imemdiat cu parmezan razuit.

Nu uitati sa serviti cu un vin rosu alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vitel cu paste" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tagliata di manzo con salsa di panna