Gulas de vita cu cartofi

de ianculubita in Vita, 24 Mar 2012 | 22672 vizualizari

 

Va propun o mancare ungureasca,des intalnita la noi prin Banat sau Ardeal,facuta de o moldoveanca;eu personal,cunosc adevaratul gust(din Ungaria)si-mi place foarte mult de aceea am "indraznit"sa fac si eu;nu a iesit la fel,doar pe undeva pe aproape....

 

INGREDIENTE

  • 700g carne de vita
  • 5linguri de ulei
  • 3cepe
  • 5catei de usturoi
  • 1pahar vin alb
  • 500g cartofi
  • 1pahar suc de rosii
  • 1lingura mustar
  • 1lingura boia de ardei
  • sare,piper
  • patrunjel verde
  • 2ardei grasi
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de vita cu cartofi:

Carnea spalata,portionata,o pun la prajit cu ceapa taiata fideluta,adaug 2-3cani cu apa si lasa sa fiarba incet si cu capac 2-3h(depinde cat de batrana e vita);dupa acest timp,adaug cartofii taiati in sferturi,usturoiul,vinul,sare si piper;dupa ce s-a evaporat alcoolul,adaug ardeiii taiati cubulete,sucul de rosii amestecat cu mustar si boia,iar dupa ce cartofii sunt fierti,servesc cu patrunjel deasupra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de vita cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Ubulika 1

25.03.2012, 17:05

uai ce pofta mi`i

mamaieelena 1

25.03.2012, 19:17

buna rau

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:53

bun de tot

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Platou haiducesc pt. Bucataras(i)