Tocanita delicioasa

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 22 Ian 2013 | 4073 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 5 lg ulei
  • 3 felii kaize(aproximativ 300 g)
  • 1 piept de pui
  • 3 lg suc de rosii
  • 1cana apa
  • 1 caciulie usturoi
  • 2 cutii ciuperci taiate
  • sare,piper,busuioc
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita delicioasa:

Legumele se curata si se taie: ceapa si ardeiul julien ,iar morcovul betisoare.


Se pun la calit in cele 5 lg de ulei.Se lasa pana se inmoaie.Tot acum eu am pus si jumatate de caciulie de usturoi tocat.kaizerul si pieptul de pui Se taie bucati mai mici si se pune la calit alaturi de legume.Se lasa sa se caleasca impreuna aproximativ 5 minute..


Se pune o cana cu apa ,apoi ciupercile si se asezoneaza cu sare,piper,busuioc si sa lasa sa fiarba pana legumele si carnea sunt patrunse bine.


La sfarsit adaugam usturoiul ramas ,tocat cat mai maruntel si sucul de rosii,mai lasam sa fiarba cateva minutele.


Se serveste cu mamaliga si muraturi...e delicioasa:)


 

TIPS-URI

1

se poate pune si marar sau patrunjel tocat :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita delicioasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

AnyCostescu 1

23.01.2013, 10:54

Merisor,rocsi,geanina,ailiana,siMona,diana

adry88 1

23.01.2013, 11:17

chiar k e delicioasa

AnyCostescu 1

24.01.2013, 16:39

EDUARD

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Tocanita munteneasca cu carne de porc