Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
sa spun ca e prima oara cand prepar couscous dar a iesit totul super
pregatim carnea
daca este taiata bucati mari le mai taiem noi mai mici,
sunculita o taiem bucatele ,dupa care le punem intrun castron si le condimentam bine cu (vegeta,piper,origano,rosmarin,busuioc,cimbru,spondoc,boia de ardei dulce)totul amestecar bine si adaugam paharul de vin,
lasam la frigider 30 min.
intre timp pregatim legumele :
curatam si tocam ceapa fideluta ; morcovul si radacina de telina le curatam si le tocam cubulete mici inclusiv ardeiul .
punem carnea la prajit intr-o cratita unsa cu ulei de masline cu tot ceea ce este in castron si o distuim la capac pana scade un pic sosul lasat
punem legumele peste si lasam totul sa se distuie bine .
sa nu uitam de couscous il pregatim intro oala cu un litru de apa cu sare si o lingura de ulei; lasam apa sa fiarba bine si adaugam couscous peste
lasam 2 min, mai fierbem la foc moale inca 3 min pana se ingroasa el.
sa nu uitam de tocanita ca trebuie sa adaugam si pasta de tomate si mai lasam sa fiarba pana scade bine .
se pune usturoiul si verdeata peste ...
se serveste pe o farfurie pe care am pus couscous si tocanita deasupra ..
.va urez pofta buna
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult