Snitel de porc

de rena in Porc, 26 Noi 2013 | 2033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii carne de porc taiate subtiri
  • 3 oua
  • pesmet
  • usturoi
  • sare, piper
  • menta,oregano
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc:

Carnea o batem putin sa o facem mai subtire.

Intr-un castron taiem marunt usturoiul si menta punem sare ,piper,oregano si ulei lasam pentru 20 de min.carnea sa se marineze.

Batem ouale cu putina sare.

Trecem carnea prin oul batut apoi prin pesmet si le prajim la foc mijlociu.

Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

rena 1

27.11.2013, 15:04

e timpul sa faci

tanyapatap 1

27.11.2013, 18:31

Rocsi 1

27.11.2013, 19:20

E gustos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!