Tocanita din carne de porc cu orez si sos de rosii Cirio.

de reisnaor_2006 in Porc, 16 Sep 2015 | 1014 vizualizari

 

Delicioasa si satioasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc
  • 4 catei usturoi
  • 1 cutie pasta de rosii Cirio
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 200 gr orez prefiert
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din carne de porc cu orez si sos de rosii Cirio.:

           Se taie carnea de porc cubulete. Se incinge uleiul intr-o oala si se prajeste carnea, cca 10 minute la foc iute, pana incepe sa se rumeneasca.Se adauga ceapa tocata marunt si se caleste pana se inmoaie bine, tot cam 10 minute, de data asta la foc mediu.

           Adaugam usturoiul strivit,bulionul,sarea,piperul.Fierbem cu capac pentru cca 30 minute, la foc mediu.Orezul il fierbem separat,il scurgem de apa,calim o ceapa si amestecam cu orzul fiert si o lingurita de delikat.Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

In loc de orez serviti calda tocanita cu mamaliguta sau piure.

2

condimente putem adauga cimbru,boia de ardei,patrunjel verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din carne de porc cu orez si sos de rosii Cirio." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

miki_a 1

17.09.2015, 11:09

Bunaaaaa tocanita!

mirela0911 1

17.09.2015, 16:47

Buna tocanita!

Andreea Caroline 1

17.09.2015, 17:40

Delicioasa tocanita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!