Tocanita din pulpe pui dezosate cu cartofi natur

de babi5 in Pui, 23 Aug 2014 | 1705 vizualizari

 

Simplu gustos si sanatos, un pranz usor si de preparat si pentru stomac

 

INGREDIENTE

  • 800 gr pulpe dezosate pui
  • 2 cepe mai mare
  • 1 ardei capia mare
  • sare
  • boia de ardei
  • piper
  • 100 ml vin alb
  • 600 gr cartofi
  • un cubulet unt
  • 50 ml ulei
  • frunze patrunjel
  • 1 rosie mai mare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din pulpe pui dezosate cu cartofi natur:

Se portioneaza carnea si se spala bine, apoi se tamponeaza cu un prosop absorbant, pentru surplusul de apa. Ceapa si ardeiul se curata, se spala si se toaca, apoi intr-o cratita punem uleiul, ceapa si ardeiul si lasam sa se caleasca putin. Adaugam boiaua si carnea, mai lasam putin carnea impreuna cu ceapa si ardeiul, apoi adaugam vinul si potrivim de sare si piper. Lasam sa fiarba la foc mic. Inainte de a se termina cu 10 minute oparim rosia, o decojim, o taiem cubulete si o adaugam la tocanita. Asezonam la final cu frunze patrunjel. Cartofii ii curatam, ii taiem cuburi mai maricele, potrivim de sare si-i punem la fiert.


La terminare strecuram si amestecam cu cubuletul de unt si asezonam cu patrunjel verde.


Pofta buna! Si sa va fie de folos.

 

TIPS-URI

1

La cartofi cand puneti la fiert puteti adauga si un catel de usturoi, le da o aroma deosebita

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din pulpe pui dezosate cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

26.08.2014, 19:11

Un meniu pe gustul meu!

babi5 1

27.08.2014, 18:49

Pup fata cu drag si multumiri Rocsi

MotanLaOale 1

28.08.2014, 22:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din piept de pui cu praz