Tocanita taraneasca

de VERONICA2607 in Mancaruri de post, 19 Mar 2012 | 4559 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi
  • 4 cepe mari
  • 1 ardei gras
  • 100 gr mazare
  • 100 gr fasole verde(teci)
  • 1 conserva rosii in sos
  • 100 gr ciuperci
  • 2 morcovi mari
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica(radacina)
  • sare
  • piper
  • 3 foi dafin
  • 5 boabe de piper
  • 1 legatura piper
  • 1 legatura patrunjel marar
  • 5 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita taraneasca:

Toate legumele se curata si se spala. Le taiem astfel: ceapa solzisori, cartofii cuburi, ardeiul fasiute, morcovul si pastarnacul rondele, telina betisoare, iar cupercutele in 4. Daca mazarea si fasolea sunt congelate se decongeleaza, iar daca sunt din conserva se strecoara si se splala. Intr-un tuci(ceaun) punem uleiul la incins si calim ceapa, apoi adaugam morcovul, pastarnacul si telina....le calim si adaugam ardeiul. Adaugam si cartofii si punem apa cat sa fie la nivelul cartofilor..lasam la fiert...cand sunt aproape gata fierte adugam si ciupercile, mazarea, fasolea si conserva de rosii, piperul boabe si foile de dafin. Lasam la fiert pana ce scade sosul. Asezonam cu sare si piper si oprim focul. Presaram si mararul cu patrunjelul taiate fin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

iri_iri 1

26.07.2012, 05:25

la multi ani frumosi si veseli

LUK 1

26.07.2012, 09:26

la multi ani!!!!!

MotanLaOale 1

26.07.2012, 10:01

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu mamaliguta la cuptor