Tochitura

de izulika in Porc, 7 Ian 2011 | 8412 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc cu grasime
  • 3-4 carnati de casa
  • 1 ceapa de marime medie
  • 1-2 lingurite sare
  • 100 ml ulei
  • 3 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:


  • Carnea se taie cubulete

  • ceapa se curata si se taie in patru

  • carnatii se taie in doua


Intr-o oala de marime potrivita, se adauga uleiul si se pune la incins, apoi se adauga carnea se amesteca de cateva ori dupa care se pune sarea si ceapa.Se lasa la prajit aproximativ 10 minute dupa care se adauga apa fierbinte cat sa acopere carnea.Dupa ce apa a scazut, si carnea incepe sa se rumeneasca se pun si carnatii la prajit peste carne,cand carnatii sunt prajiti se adauga usturoiul maruntit se mai amesteca de cateva ori si se da de pe foc.

TIPS-URI

1

Se serveste calda cu mamaliga

2

Daca doriti puteti sa adaugati si alte condimente

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

lia maria 1

09.01.2011, 09:55

Xandrinne 1

06.08.2014, 09:02

babi5 1

18.12.2014, 08:01

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu miere