Tochitură

de elucubratiiculinare in Porc, 19 Ian 2015 | 2331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g pulpă de porc
  • 300 g cârnați proaspeți și/sau afumați
  • 300 g kaiser
  • 2 linguri untură
  • 3 linguri ulei
  • 1 căpățână usturoi
  • 1 linguriță cimbru uscat
  • 2-3 frunze de dafin
  • 2 linguri bulion
  • 1 cană apă
  • 1 cană vin roșu
  • sare
  • piper

Pentru servire:

  • mămăligă
  • ouă
  • telemea de oaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitură:

Pulpa de porc se taie cubulețe potrivite și de aceeași mărime. Se pun la prăjit în untura topită amestecată cu ulei. Dacă nu există untură ar fi de preferat ca pulpa să fie un pic cu mai multă grăsime. După ce bucățelele de porc s-au rumenit bine se adaugă cârnații și kaiserul, tăiate cubulețe de mărimea bucăților de carne. Adăugăm usturoiul tocat mărunt, dafinul și cimbrul și călim 1-2 minute.


Adăugăm 1 cană de vin roșu și o cană de apă în care diluăm bulionul și fierbem la foc mic alte 15 minute. Condimentăm cu sare și piper. Pentru servire punem mămăligă în mijlocul unei farfurii. Pe mămăligă punem un ou prăjit și radem telemea de oaie. De jur împrejurul mămăligii punem tochitura.


Se servește fierbinte cu murături și vin roșu.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitură" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Aurelia 07_07 1

19.01.2015, 22:16

Si cu mamaliga !

elucubratiiculinare 1

20.01.2015, 15:19

multumesc pentru aprecieri

mirela0911 1

21.01.2015, 13:26

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tochitură – Multicooker