Muschi de porc in aluat

de Sidy in Porc, 10 Sep 2011 | 4611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg muschi de porc
  • 400 g ciuperci taiate, in conserva
  • 2 cepe
  • 2 galbenusuri
  • 5 linguri unt
  • 100 ml vin
  • 3 linguri smantana
  • 125 g pate gasca
  • 400 g aluat foietaj
  • o legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper mozaic
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc in aluat:

Ceapa se curata si se toaca marunt apoi o calim in doua linguri cu unt. Adaugam ciupercile taiate marunt dupa ce ceapa a devenit sticloasa, lasam sa fiarba la foc potrivit cam 15 minute.
Adaugam vinul si smantana si lasam sa fiarba pina scade , amestecand mereu.Luam vasul de pe foc , asezonam si adaugam patrunjelul verde tocat. Amestecam pina se omogenizeaza si dam la rece.
Asezonam muschiul pe toate partile si il rumenim in 3 linguri de unt pe toate partile pina prinde o culoare frumoasa aramie.
Luam bucata de aluat , o netezim si intindem amestecul de ciuperci cu ajutorul unei linguri pe intreaga suprafata a aluatului , mai putin doua degete la margimea aluatului care le lasam libere.Muschiul il ungem cu pateul de gasca si al asezam peste ciuperci. Rulam aluatul cu muschiul , incet , cu grija sa nu se rupa aluatul, nu prea strans si presam bine marginile.
Cele doua galbenusuri le batem bine si ungem cu ele aluatul pe care il asezam intr-o tava unsa cu putin unt.
Muschiul se coace in cuptorul dinainte incalzit, cam 50-60 minute pina devine auriu.Se scoate din cuptor si se feliaza cu grija, servindu-se alaturi de garnitura de cartofi, orez sau alte legume.Si o salata bineinteles....
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

DIANA B 1

10.09.2011, 19:00


Ai facut niste poze , exact cat sa bagi in gura o data

MotanLaOale 1

12.09.2011, 08:39

bun bun

jolygina 1

12.09.2011, 09:15

foarte bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de porc