Tochitura ardeleneasca

de luminita20_2006 in Porc, 10 Sep 2009 | 32122 vizualizari

 

Eu o stiam sub denumirea de tochitura moldoveneasca dar azi am ramas suprinsa afland ca ea este ardeleneasca....oricum s-ar numi ea va asigur ca e delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne de porc pulpa
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 pahar vin(eu nu am pus si a iesit la fel de buna)
  • boia dulce
  • cimbru
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare, piper
  • 2-3 linguri ulei
  • 6 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura ardeleneasca:

Carnea se taie bucati mici dar nu foarte, ceapa se toaca marunt si ardeiul la fel. Se incinge uleiul si se pun ceapa si ardeiul la calit, cand prind un pic de culoare se adauga carnea si se lasa la inabusit pana ce devine alba, amestecand din cand in cand. Se condimenteaza si se adauga 2 cani de apa si se lasa sa fiarba cu capac. Ca sa fiti siguri ca e gata, cel mai bine este sa gustati carnea ( la mine a fiert 30 min) iar daca ati ramas fara apa, mai puteti adauga un pic si o lasati sa mai fiarba. Se pune apoi bulionul, cimbrul si se mai da in clocot. Usturoiul se taie felii subtiri si se adauga in cratita. Cand se opreste se adauga boia dulce (cea care o am eu nu necesita fierbere).


Si desigur, ce fel de tochitura ar fi fara mamaliguta si ou ochi.;)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura ardeleneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Oana 1

11.09.2009, 20:17

Si mie imi place mult tochitura , insa cu mai multe feluri de carne si organe

luminita20_2006 1

12.09.2009, 10:07

EH E BUNA SI AIA OANA DA AM ACASA UN MOFTUROS CARE NU PREA LE ARE CU ORGANE..ASAC CA MA ADAPTEZ SI EU

Oana 1

15.09.2009, 23:48

Asa e, Lumi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ghiveci de legume
  • 07

    S

  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Legume la cuptor

ieri la 19:19

Brânză tofu la grill, cu legume la aburi

de RODIMUR 5

ieri la 18:49

Paste cu sos de legume si cefa de porc

ieri la 12:11

Covridog

ieri la 10:36

RETETA RECOMANDATA
Varza cu ciolan si scaricica afumata