Tochitura de rinichi -varianta mea!

de ionela2682 in Porc, 11 Iun 2011 | 6470 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 rinichi de porc
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • sare,piper
  • cimbru
  • 2-3 catei usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de rinichi -varianta mea!:

Ceapa se caleste in putin ulei,se vor adauga rinichii taiati cubulete,se tin pana se rumenesc putin

-se adauga rosia data pe razatoare,se adauga usturoiul,sarea si piperul,cimbrul,se tine pana scade putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de rinichi -varianta mea!" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de tort cu zmeura si ciocolata

de oanapl 7

pe 04.12 la 20:43

Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi

de oanapl 7

pe 03.12 la 19:34

Reteta de crinkles cu portocala

de laura_n 7

pe 03.12 la 15:22

Reteta de supa crema de linte

pe 01.12 la 20:23

TOP
utilizatori

oanapl

3295 puncte

mirela0911

1401 puncte

RODIMUR

1346 puncte

laura_n

1182 puncte

 Adi

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor