Tochitura de rinichi -varianta mea!

de ionela2682 in Porc, 11 Iun 2011 | 7517 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 rinichi de porc
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • sare,piper
  • cimbru
  • 2-3 catei usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de rinichi -varianta mea!:

Ceapa se caleste in putin ulei,se vor adauga rinichii taiati cubulete,se tin pana se rumenesc putin

-se adauga rosia data pe razatoare,se adauga usturoiul,sarea si piperul,cimbrul,se tine pana scade putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de rinichi -varianta mea!" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carne de porc in sos de ceapa