Tochitura...cu ou si mamaliguta

de ralu_ca in Porc, 20 Ian 2013 | 4743 vizualizari

 

Incercati..e foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne porc
  • 3 - 4 bucati carnati picanti
  • 4 - 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • pasta de tomate
  • vin alb sau rosu
  • ardei iute, boia
  • oua si mamaliguta
  • branza sau cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura...cu ou si mamaliguta:

Carnea de porc se taie bucati mici, iar carnatii rondele. Intr-o cratita se pune putin ulei, apoi bucatile de carne si amestecam cateva secunde, dupa aceea adaugam apa si vin, cat sa se acopere carnea. Lasam sa fiarba la foc mic pana consideram ca s-a facut carnea, apoi punem si carnatii. Amestecam continuu dupa care adaugam usturoiul si ardeiul taiat, sare, piper si pasta de tomate. Lasam sa fiarba cateva minute si spre final adaugam patrunjelul tocat. Daca doriti mai picant, folositi si boia de ardei.

Tochitura se aseaza pe jumatatea unei farfurii. iar pe cealalta jumatate un "cocolos" de mamaliguta. Pe mamaliguta asezam un ou ochi mai zemos si pe deasupra se rade branza sau cascaval!


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura...cu ou si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

diana_k 1

21.01.2013, 11:44

mmm... sa tot mananci asa o bunatate

laura_n 1

21.01.2013, 13:59

vaai, ce dementialitate

MotanLaOale 1

22.01.2013, 13:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tochitura din organe de porc