Tort 1 anisor

de dany_dumy2006 in Torturi, 17 Apr 2011 | 3645 vizualizari

 

Este facut special pt fiul meu !

 

INGREDIENTE

  • 1 blat tort
  • 1 pachet crema pasticera(crema de ou)
  • 500 ml lapte 
  • 1 cutie 500 ml de frisca hulala (cea care are deja zahar)
  • 1 cutie compot ananas
  • 250 g capsuni
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort 1 anisor:

Blatul este deja taiat doar trebuie separat (eu folosesc blatul de cumparat ca asa sunt sigura ca este perfect:D), apoi se pregateste frisca


intr-un castronel iar separat se pregateste crema pasticera cu 500 ml lapte.


Apoi amestecam 3 sferturi din frisca cu crema si incepem sa asamblam tortul.


Din zeama de compot insiropam blatul iar ananasul il taiem si cateva capsuni pe care le punem dupa dorinta cand puneam crema la tort.


Lasam cateva felii mai perfecte de capsuna pt decor.


Dupa ce am terminat de pus crema si partile de blat deasupra ornam cu frisca ramasa si feliile de capsuna.


usor,rapid si bun!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort 1 anisor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

gaby_gabytza 1

02.10.2011, 16:58

la multi ani!

Rocsi 1

02.10.2011, 17:04

La multi ani

Lau 1

02.10.2011, 22:23

la multi ani

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema ganache si visine