Tort Kinder Pinguin

de angyb in Torturi, 23 Ian 2012 | 4045 vizualizari

 

A venit si randul tortului .Traducerea mesajului de pe tort este "in 3 viata va fi mai frumosa" "la multi ani!" Sotia sarbatoritului a ramas de putin timp insarcinata asa ca am sarbatorit 2 evenimente.

 

INGREDIENTE

  • Pt. 1 blat
  • 5 oua
  • 200 g zahar 
  • 1 pahar de ulei (200ml)
  • 1 pahar de lapte
  • 200 g faina
  • 30 g cacao
  • 1 plic de drojdie instant pt. dulciuri (am pus poza sper ca se gaseste si la noi)
  • 600 ml frisca
  • 350 g nutella
  • Glazura:
  • 250 g ciocolata menaj
  • 50 ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Kinder Pinguin:

Bateti ouale cu zaharul. Se adauga uleiul, zaharul si faina amestecata cu cacao si drojdia(puteti pune praf de copt). Compozitia se toarna intr-o tava de aragaz si se pune in cuptor la 150 de grade pana trece testul scobitorii


Taiati blaturile in 2 (eu am facut 2 pt.ca trebuia sa fac un tort pentru vreo 20 de persoane.)


Bateti frisca spuma si puneti jumatate din cantitate pe primul blat.


Borcanul de nutella (sau orice crema de ciocolata aveti) se pune intr-o craticioara cu apa fierbinte pana cand se inmoie ca sa se poate intinde peste frisca.


Cantitatea de frisca ramasa se intinde peste stratul de nutella


Glazura:Topiti ciocolata impreuna cu laptele pe baine marie si cand s-a racit putin intindeti peste tort.


Marginile le-am decorat cu ciocolata plastica .


Pofta buna!!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Kinder Pinguin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

angyb 1

24.01.2012, 14:17

Mai am un pic veniti?

lacrimioara 1

24.01.2012, 21:50

super buna aceasta praji imi place la nebunie

babi5 1

17.12.2014, 19:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Tort moale Kinder Pinguin