Tort Kinder Pinguin

de angyb in Torturi, 23 Ian 2012 | 4186 vizualizari

 

A venit si randul tortului .Traducerea mesajului de pe tort este "in 3 viata va fi mai frumosa" "la multi ani!" Sotia sarbatoritului a ramas de putin timp insarcinata asa ca am sarbatorit 2 evenimente.

 

INGREDIENTE

  • Pt. 1 blat
  • 5 oua
  • 200 g zahar 
  • 1 pahar de ulei (200ml)
  • 1 pahar de lapte
  • 200 g faina
  • 30 g cacao
  • 1 plic de drojdie instant pt. dulciuri (am pus poza sper ca se gaseste si la noi)
  • 600 ml frisca
  • 350 g nutella
  • Glazura:
  • 250 g ciocolata menaj
  • 50 ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Kinder Pinguin:

Bateti ouale cu zaharul. Se adauga uleiul, zaharul si faina amestecata cu cacao si drojdia(puteti pune praf de copt). Compozitia se toarna intr-o tava de aragaz si se pune in cuptor la 150 de grade pana trece testul scobitorii


Taiati blaturile in 2 (eu am facut 2 pt.ca trebuia sa fac un tort pentru vreo 20 de persoane.)


Bateti frisca spuma si puneti jumatate din cantitate pe primul blat.


Borcanul de nutella (sau orice crema de ciocolata aveti) se pune intr-o craticioara cu apa fierbinte pana cand se inmoie ca sa se poate intinde peste frisca.


Cantitatea de frisca ramasa se intinde peste stratul de nutella


Glazura:Topiti ciocolata impreuna cu laptele pe baine marie si cand s-a racit putin intindeti peste tort.


Marginile le-am decorat cu ciocolata plastica .


Pofta buna!!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Kinder Pinguin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

angyb 1

24.01.2012, 14:17

Mai am un pic veniti?

lacrimioara 1

24.01.2012, 21:50

super buna aceasta praji imi place la nebunie

babi5 1

17.12.2014, 19:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort moale Kinder Pinguin