Tort '23'

de Dana_Retetegg in Torturi, 22 Noi 2010 | 2713 vizualizari

 

Tortul acesta este unul deosebit ... este tortul pe care l-am pregatit de ziua mea :). Tocmai de aceea l-am si numit Tort "23".

 

INGREDIENTE

  • un blat pentru tort
  • 500 gr frisca lichida
  • 500 gr visine congelate
  • 10-12 capsuni
  • zahar pudra
  • esenta de vanilie
  • zahar vanilat
  • 200 ml apa
  • coaja de lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort '23':

Prima data m-am ocupat de sirop pe care l-am realizat din apa, cateva linguri zahar pudra, coaja de lamaie, zahar vanilat si esenta de vanilie. L-am tinut pe foc pana s-a topit zaharul, apoi l-am pus deoparte sa se raceasca.



Frisca lichida am amestecat-o 5 minute cu mixerul pana a devenit consistenta.



Visinele congelate le-am pus intr-un bol si peste ele am adaugat zahar pudra. Le-am lasat in bol cu zaharul aproximativ 20 de minute.


Cand s-a racit siropul am inceput operatiunea "asamblare".


Am pus prima felie de blat pe un platou, am insiropat, am adaugat frisca si visine. La fel am procedat si cu felia a doua. Ultima felie de blat am insiropat-o, am intins uniform frisca deasupra si am acoperit cu frisca si marginile.



Am decorat cu visine, capsuni, frisca si am lasat tortul in frigider cam 3 ore pana cand l-am servit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort '23'" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Laly 1

22.11.2010, 22:46

Vin si eu la o feliuta,ce bine arata

Ungurian 1

13.03.2013, 21:27

Imi place cum arata trebuie sa fie si bun

Dana_Retetegg 1

13.03.2013, 23:33

multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Krem a la krem