TORT AMANDINA

de ela in Torturi, 5 Ian 2010 | 7689 vizualizari

COMENTARII (16)

gaby_duceag 1

05.01.2010, 20:50

n-are crema?n-are cacao in blat?e orice,dar nu amandina

Teo 1

05.01.2010, 22:03

stiu ca banatencele gatesc bine;

ela 1

05.01.2010, 23:09

asa l-am numit eu,are cacaoa in glazura

gaby_duceag 1

05.01.2010, 23:56

STIU Ma refeream doar ca nu e reteta originala a amandinei

ela 1

06.01.2010, 00:36

mama moldoveanca,tata oltean,eu nascuta in BANAT...o iesi ceva mancare din mainile mele...nu am antrenament la gatit din cauza lipsei de timp

Bucataras 1

06.01.2010, 00:58

tare arborele genealogic

ela 1

06.01.2010, 01:11

ce insomniaci mai avem pe aici?

ruxy 1

03.03.2010, 22:36

are cineva reteta de amandina adevarata?cu crema, blat de ciocolata si glazura specific amandinei?

ela 1

03.03.2010, 23:05

am o reteta cred si de amandina dar nu am ajuns sa o fac,cred ca Miha are una postata

madi_marin 1

04.03.2010, 08:59

si eu vreau o reteta buna buna de amandina....sau de amandina buna buna....daaa....si glazura aia ca la cofetarie.....

ela 1

04.03.2010, 09:00

am sa caut reteta

madi_marin 1

04.03.2010, 09:17

multumim....

Miha 1

04.03.2010, 09:31

Glazura Amandinei de la cofetarie este fondant cu cacao. Eu n-am facut niciodata fondant acasa, am luat de-a gata.

madi_marin 1

04.03.2010, 10:19

stiam ca e fondant dar cum se face ca la ei....cica la Carrefour il cumpara la galeata fondantul si e alb, apoi il coloreaza ei pentru diferite prajituri....

madi_marin 1

04.03.2010, 10:20

Miha, de unde ai luat fondantul? si e ca ala ,,original,,?

Cris2711 1

02.03.2011, 18:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu ruladă şi cremă de brânză