Tort Batman

de Lau in Dulciuri, 23 Iun 2013 | 2600 vizualizari

 

INGREDIENTE

BLAT

  • 8 oua
  • 1 cana de ulei
  • 4 cani de faina
  • 2 cani de lapte
  • 2 cani de zahar
  • 2 praf de copt
  • esenta de rom
  • 6-7 linguri de cacao

Crema

  • 6 piersici mari
  • 500 ml frisca

Decor

  • 500 ml frisca
  • 1 ciocolata amaruie
  • colorant albastru
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Batman:

Blat-Mixam albusurile cu un praf de sare,dupa care adaugam zaharul si mixam pana se topeste zaharul,


Separat mixam galbenusurile cu uleiul pana devine ca o crema,adaugam laptele si il amestecam,


Adaugam galbenusurile peste albusuri si cu o lingura amestecam usor,


Adaugam faina amestecata cu praful de copt,cacao si omogenizam cu o lingura de lemn cu miscari usoare,


Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt,dam tava la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,(la foc mediu spre mic)


Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care il vom taia in 3,


Crema-piersicile le spalam bine si le curatam de pielita,dupa care le pisam cu blenderul,dam la frigider pana mixam frisca,


Mixam frisca bine dupa care adaugam sosul de pierci si omogenizam cu o lingura,


Decor-topim ciocolata cu 100 ml de frisca,lasam sa se raceasca foarte bine dupa care o mixam,


Mixam si restul de frisca dupa care adaugam 1/3 din frisca peste crema de ciocolata si omogenizam


In restul de frisca adaugam colorant albastru sau putem lasa asa


Asamblarea-Asezam prima foaie, o insiropam-adaugam 1/2 din crema,a 2 foaie-insiropam-restul de crema din care am oprit -3 linguri,a 3 foaie -insiropam-o ungem cu putina frisca ca sa se observe forma care vrem sa o facem.


Cu crema de ciocolata am facut pelerina,cu crema care am oprit am facut fata,cu frisca alba ochii,


Si am decorat cu frisca albastra si crema de ciocolata pe margini,


Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Batman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Lau 1

23.06.2013, 22:36

Asae buni

diaconta 1

23.06.2013, 22:41

Lau 1

24.06.2013, 11:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:01

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

de Rocsi 9

ieri la 18:34

Ciorba rapida de salau

pe 24.11 la 23:57

Tort Unicorn

pe 24.11 la 16:32

Tort pentru 2 aniversari

pe 24.11 la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Tort pt copii cu doua feluri de ciocolata