Tort C

de Constelatialeu in Torturi, 20 Feb 2017 | 519 vizualizari

 

Unde dai si unde crapa, cam asa si la mine. Aseara am facut un chec cu nuca si cacao si azi i-am pus gand rau, pentru ca si deoarece ii lipsea ceva, adica se cerea insiropat si cu niste crema pavazat.....

 

INGREDIENTE

  • 1 chec in forma de tort sau guguluf, ca are gaura....din care s-au taiat cateva bucatele, nu multe
  • 200 g unt 65% grasime
  • sos de ciocolata Dr. Oetker
  • 2 lingurite pline cu dulceata de fragi, din camara proprie
  • 80 g ciocolata alba
  • 80 g smantana dulce
  • Sirop
  • 2 pliculete ness
  • 1 lingura zahar
  • apa calduta
  • Decor
  • fulgi de ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort C:

Pentru ca este un tort facut dintr-un chec, treaba a mers tare repede. Am sectionat checul in 4 bucati. Untul ( cam tare din frigider) l-am taiat foarte marunt, am adaugat sosul de ciocolata si dulceata de fragi, am mixat, nu-i problema ca se taie crema ca o dregem repede, repede. Separat pe baie de abur, topim ciocolata cu smantana, o lasam sa se racoareasca 10 min, apoi incepem sa mixam, apoi adaugam cate o lingura din crema taiata si mixam la viteza mica, procedam asa pana terminam toata crema de unt. Obtinem o crema tare delicioasa. Asezam prima felie de chec, o insiropam cu nessul frecat cu zahar si diluat cu apa calduta, apoi intindem o parte din crema, asezam a doua parte de chec insiropam, intindem crema, apoi a treia parte de chec, insiropam si intindem crema, punem si ultima parte de chec, insiropam si imbracam totul cu crema si presaram fulgi de ciocolata. Sa aveti pofta !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort C" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

anca_rm 1

21.02.2017, 09:44

delicios chectort ,

-Licurici- 1

21.02.2017, 13:02

oanapl 1

21.02.2017, 17:30

Delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tort de clatite cu nutella