Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Unde dai si unde crapa, cam asa si la mine. Aseara am facut un chec cu nuca si cacao si azi i-am pus gand rau, pentru ca si deoarece ii lipsea ceva, adica se cerea insiropat si cu niste crema pavazat.....
Pentru ca este un tort facut dintr-un chec, treaba a mers tare repede. Am sectionat checul in 4 bucati. Untul ( cam tare din frigider) l-am taiat foarte marunt, am adaugat sosul de ciocolata si dulceata de fragi, am mixat, nu-i problema ca se taie crema ca o dregem repede, repede. Separat pe baie de abur, topim ciocolata cu smantana, o lasam sa se racoareasca 10 min, apoi incepem sa mixam, apoi adaugam cate o lingura din crema taiata si mixam la viteza mica, procedam asa pana terminam toata crema de unt. Obtinem o crema tare delicioasa. Asezam prima felie de chec, o insiropam cu nessul frecat cu zahar si diluat cu apa calduta, apoi intindem o parte din crema, asezam a doua parte de chec insiropam, intindem crema, apoi a treia parte de chec, insiropam si intindem crema, punem si ultima parte de chec, insiropam si imbracam totul cu crema si presaram fulgi de ciocolata. Sa aveti pofta !
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult