Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Blat umed de negresa, plin pana la refuz de cacao...crema fina cu gust puternic de ciocolata. Doar pt ciocolatosi:)
-se mixeaza oul cu zaharul
-se adauga uleiul, laptele, si gemul
-se amesteca
-apoi se adauga bicarbonatul, faiana si cacaoa
-se mixeaza bine
-compozitia se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, sau se pune hartie de copt:)
-se coace la 180 de grade cam 35 min
-am facut crema dupa instructiunile de pe plic
-se taie blatul in 2
-se pune un start generos de crema
-apoi celalalt blat
-am imbract tortul in crema si desupra am pus glazura de la Dr.Oetker pe care din greseala am dizolvat-o prea tare si nu s-a intarit asa de bine
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult