tort cu 2 creme

de luminita20_2006 in Torturi, 28 Ian 2010 | 4385 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat pandispan:
  • - 6 oua
  • - 6 linguri faina
  • - 6 linguri zahar
  • - parf de copt
  • - zahar vanilat Crema 1:
  • - 150 gr banza vaci
  • - 150 gr frisca
  • - 50 gr stafide
  • -150 gr zahar pudra
  • - esenta rom sau vanilie
  • - 1plic gelatina Crema 2
  • - 1 plic ness
  • - 300 gr unt
  • - 200 gr zahar pudra
  • - 200 gr ciocolata neagra
  • Sirop: 1 borcan compot caise
  • Dedor ciocolata si frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA tort cu 2 creme:

Blat: se separa albusurile de galbenus. Albusurile se bat spuma, apoi se adauga zaharul in ploaie se contiua sa se bata pana ce devine o pasta alba lucioasa , se adauga galbenusurile, faina, paful de copt si zaharul vanilat. Se toarna tot intr-o tava si se da la cuptor 35 min.



Crema 1: se amesteca branza cu zaharul apoi se adauga frisca batuta . si stafidele care au stat in esenta de rom/vanilie.



Crema 2: untul moale se amesteca cu zaarul pana ce devine o spuma apoi se adauga ness si ciocolata topita pe baie de abur se amesteca totul bine.



Blatul racit se taie in doua si se insiropeaza cu compot. Se pune crema 2 apoi blat sirop si crema 1. Se imbraca in frisca si se orneaza cu ciocolata dupa bunul plac.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "tort cu 2 creme" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Teo 1

28.01.2010, 21:58

ai pregatit 2 creme?atunci cum sa nu fie gustos?

luminita20_2006 1

29.01.2010, 13:50

a fost foarte bun

Pasiune pentru bucatarie 1

02.02.2010, 16:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiti frantuzesti din albusuri „Langues de chat”

ieri la 23:32

Friptura de muschiulet de porc impletit

ieri la 23:25

Pui cu unt de arahide la punga la cuptor

ieri la 21:18

RETETA RECOMANDATA
Tort caramel