Tort cu bilute de branza si cocos

de daniela_16 in Torturi, 31 Mai 2014 | 1400 vizualizari

 

Delicios si foarte rapid.

 

INGREDIENTE

Pentru bilutele de branza:

  • 350 grame branza de vaci
  • 3 galbenusuri
  • 100 grame de zahar
  • 4 linguri de amidon(sau faina)
  • 50 de grame de nuca de cocos

Pentru blat:

  • 4 oua+ albusurile de la bilute
  • 50 grame de zahar
  • 100 grame de ciocolata amaruie
  • 3 linguri cacao
  • 4 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • 2 pliculete zahar vanilat

Ornat:

  • frisca
  • ciocolata rasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu bilute de branza si cocos:

Bilutele:Mixam branza de vaci cu zaharul si adaugam pe rand galbenusurile,nuca de cocos si amidonul si formam bilute pe care la asezam intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt.


Blatul:Topim ciocolata pe foc mic cu putina apa.Mixam galbenusurile cu zaharul si adaugam vanilia,sarea,ciocolata topita si racita,faina,praful de copt si cacaua si amestecam pana la omogenizare.Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, le turnam peste compozitia de ciocolata si amestecam usor pana la omogenizare.Turnam compozitia peste bilute si dam la cuptor pana trece testul scobitorii.


Dupa ce s-a copt il lasam sa se raceasca,il ornam cu frisca si radem ciocolata.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu bilute de branza si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata amaruie