Tort cu blaturi de casa,foarte bun,foarte gustos

de geobucataras in Torturi, 9 Ian 2014 | 2015 vizualizari

 

Este foarte usor de preparat si nu costa o avere

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 9 oua
  • 9 linguri de zahar
  • 2 esente de rom
  • 9 linguri de faina
  • Pentru umplu tortul avem nevoie de :
  • 2 creme de ciocolata de la Dr. Oetker
  • 1 crema de vanilie tot de la Dr. Oetker
  • si 2 pachete de frisca
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu blaturi de casa,foarte bun,foarte gustos:

Pregatirea blatului:

Separam ouale dupa care batem cu mixerul albusurile bine pana se fac spuna,se adauga zaharul si esenta si se bate in continuare spuma pana devine un pic mai tare.

Cu o lingura de lemn adaugam treptat galbenusurile , de sus in jos,dupa ce am adaugat galbenusu tot cu lingura de lemn adaugam faina care si ea se pune treptat cate o lingura si se amesteca de sus in jos cu lingura de lemn.

Tava pentru copt blatul se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina, dupa care turnam compozitia de aluat si il dam la cuptor cca 30 de min, cand aluatul este deja auriu se poate scoate.

Blatul dupa ce s-a racit se taie in trei parti.

Blatul se insiropeaza cu zeama de la compot sau cu ce aveti, dupa care se fac cremele.Prepararea cremelor este scrisa pe pachetul de crema.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu blaturi de casa,foarte bun,foarte gustos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Tort cu blaturi de casa,foarte bun,foarte gustos-0
Tort cu blaturi de casa,foarte bun,foarte gustos-1
Tort cu blaturi de casa,foarte bun,foarte gustos-2

COMENTARII (9)

geobucataras

geobucataras 1

11.01.2014, 09:36

multumesc tuturor pentru aprecierile facute

Alina26

Alina26 1

14.01.2014, 14:22

Alexandra Burz

Alexandra Burz 1

22.01.2014, 23:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostoli cu cacao si nutella

de Rux 9

Crostoli cu cacao...

ieri la 22:36

Chec cu lamaie, alune, nuci si glazura

de Rocsi 9

Chec cu lamaie,...

ieri la 20:26

Cornulete cu untura si gem

de Aletta 4

Cornulete cu...

ieri la 20:05

Budinca de cozonac panettone

Budinca de...

ieri la 19:53