Tort cu blaturi de casa,foarte bun,foarte gustos

de geobucataras in Torturi, 9 Ian 2014 | 2185 vizualizari

 

Este foarte usor de preparat si nu costa o avere

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 9 oua
  • 9 linguri de zahar
  • 2 esente de rom
  • 9 linguri de faina
  • Pentru umplu tortul avem nevoie de :
  • 2 creme de ciocolata de la Dr. Oetker
  • 1 crema de vanilie tot de la Dr. Oetker
  • si 2 pachete de frisca
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu blaturi de casa,foarte bun,foarte gustos:

Pregatirea blatului:


Separam ouale dupa care batem cu mixerul albusurile bine pana se fac spuna,se adauga zaharul si esenta si se bate in continuare spuma pana devine un pic mai tare.


Cu o lingura de lemn adaugam treptat galbenusurile , de sus in jos,dupa ce am adaugat galbenusu tot cu lingura de lemn adaugam faina care si ea se pune treptat cate o lingura si se amesteca de sus in jos cu lingura de lemn.


Tava pentru copt blatul se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina, dupa care turnam compozitia de aluat si il dam la cuptor cca 30 de min, cand aluatul este deja auriu se poate scoate.


Blatul dupa ce s-a racit se taie in trei parti.


Blatul se insiropeaza cu zeama de la compot sau cu ce aveti, dupa care se fac cremele.Prepararea cremelor este scrisa pe pachetul de crema.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu blaturi de casa,foarte bun,foarte gustos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

geobucataras 1

11.01.2014, 09:36

multumesc tuturor pentru aprecierile facute

Alina26 1

14.01.2014, 14:22

Alexandra Burz 1

22.01.2014, 23:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Ganache