Tort cu blaturi de casa,foarte bun,foarte gustos

de geobucataras in Torturi, 9 Ian 2014 | 4052 vizualizari

 

Este foarte usor de preparat si nu costa o avere

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 9 oua
  • 9 linguri de zahar
  • 2 esente de rom
  • 9 linguri de faina
  • Pentru umplu tortul avem nevoie de :
  • 2 creme de ciocolata de la Dr. Oetker
  • 1 crema de vanilie tot de la Dr. Oetker
  • si 2 pachete de frisca
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu blaturi de casa,foarte bun,foarte gustos:

Pregatirea blatului:

Separam ouale dupa care batem cu mixerul albusurile bine pana se fac spuna,se adauga zaharul si esenta si se bate in continuare spuma pana devine un pic mai tare.

Cu o lingura de lemn adaugam treptat galbenusurile , de sus in jos,dupa ce am adaugat galbenusu tot cu lingura de lemn adaugam faina care si ea se pune treptat cate o lingura si se amesteca de sus in jos cu lingura de lemn.

Tava pentru copt blatul se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina, dupa care turnam compozitia de aluat si il dam la cuptor cca 30 de min, cand aluatul este deja auriu se poate scoate.

Blatul dupa ce s-a racit se taie in trei parti.

Blatul se insiropeaza cu zeama de la compot sau cu ce aveti, dupa care se fac cremele.Prepararea cremelor este scrisa pe pachetul de crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu blaturi de casa,foarte bun,foarte gustos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort cu cremă de nuci