Tort cu budinca de vanilie

de gaby_gabytza in Torturi, 22 Ian 2013 | 1290 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 7 linguri zahar
  • 1.2 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri cacao
  • esenta de rom

crema

  • 1 plic budinca de vanilie
  • 400 ml lapte
  • 100 g unt
  • 4 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu budinca de vanilie:

Blatul-mixam galbenusurile cu zaharul pana devine o crema. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare,faina o amestecam cu cacao si praful de copt. Amestecam crema de galbenusuri cu faina dupa care incorporam spuma de albusuri cu miscari usoare.Compozitia o turnam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.Plicul de budinca il mestecam cu 4 linguri zahar si un pic de lapte restul il punem la fiert.Cand fierbe adaugam budinca dizolvata si amestecam pana se ingroasa,Oprim focul si adaugam untul, amestecam pana se dizolva si lasam la racit un pic.


Blatul de tort il taiem in doua,asezam prima foaie si o insiropam(eu am insiropat-o cu compot de visine)adaugam un strat de visine din compot(optional)si deasupra budinca de vanilie.Dam la frigider pana se raceste complet si adaugam foaia de tort si decoram dupa plac.Eu am decorat cu pasta de zahar ramasa de la alt tort.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu budinca de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

mamaieelena 1

23.01.2013, 20:43

super arata

gaby_gabytza 1

27.01.2013, 11:01

da ruxy eeeeeeee

gaby_gabytza 1

27.01.2013, 11:02

ms mamaie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crumble cu capsuni si rubarba - reteta cu nr. 300

de oanapl 5

ieri la 20:32

Friganele dulci cu aroma de portocale si gem de caise

de Camelya 4

ieri la 19:47

Salata cu oua de prepelita

de oanapl 5

ieri la 19:45

Musaca de cartofi cu varza si carne

de Adi 3

ieri la 19:38

RETETA RECOMANDATA
Tort nemtesc cu branza