Tort cu capsuni si iaurt

de ala_oancea in Torturi, 27 Mai 2009 | 8639 vizualizari

 

Foarte bun si racoros

 

INGREDIENTE

  • 125 gr unt
  • 200 gr zahar
  • 3 oua
  • 250 gr faina
  • 1/2 praf de copt
  • 75 ml lapte
  • 500 gr iaurt
  • 200 ml frisca lichida
  • 1 plic tort gelee rosu
  • capsuni
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu capsuni si iaurt:

Se bate untul cu 150 gr zahar, se adauga ouale, faina, praful de copt si laptele. Se aseaza aluatul intr-o forma si se coace pentru 35 de minute. Intre timp se bate frisca lichida, se adauga iaurtul si restul de zahar. Se aseaza blatul pe un platou si se pune in jur inelul formei. Capsunii se taie in jumatate si se aseaza pe margine, cu partea taiata in exterior. Eu am mai presarat bucatele de capsuni si pe restul de blat. Se aseaza deasupra frisca si se da la frigider. Se prepara tort gelee-ul, se toarna peste tort si se niveleaza. Se tine la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu capsuni si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Wild Pavlova