Tort cu capsuni si iaurt

de ala_oancea in Torturi, 27 Mai 2009 | 6654 vizualizari

 

Foarte bun si racoros

 

INGREDIENTE

  • 125 gr unt
  • 200 gr zahar
  • 3 oua
  • 250 gr faina
  • 1/2 praf de copt
  • 75 ml lapte
  • 500 gr iaurt
  • 200 ml frisca lichida
  • 1 plic tort gelee rosu
  • capsuni
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu capsuni si iaurt:

Se bate untul cu 150 gr zahar, se adauga ouale, faina, praful de copt si laptele. Se aseaza aluatul intr-o forma si se coace pentru 35 de minute. Intre timp se bate frisca lichida, se adauga iaurtul si restul de zahar. Se aseaza blatul pe un platou si se pune in jur inelul formei. Capsunii se taie in jumatate si se aseaza pe margine, cu partea taiata in exterior. Eu am mai presarat bucatele de capsuni si pe restul de blat. Se aseaza deasupra frisca si se da la frigider. Se prepara tort gelee-ul, se toarna peste tort si se niveleaza. Se tine la frigider.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu capsuni si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Trimmer T800E

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

nadina73 1

22.08.2010, 17:40

5f

elena1988 1

04.03.2011, 18:40

deyutzky 1

08.05.2011, 15:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Tort "Padurea Neagra"