Tort cu ciocolata "MARCELA"

de marcela1979 in Torturi, 5 Mar 2011 | 3534 vizualizari

 

Acesta l-am facut eu ... ca am vrut sa fie doua torturi ...

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de tort simplu
  • 250 ml lapte
  • 1 plic cu crema de prajituri de ciocolata,trufe si rom
  • esenta de fistic
  • zahar
  • 250 ml frisca hulala
  • nuca de cocos razuita
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu ciocolata "MARCELA":

Se face un sirop din apa,zahar si esenta de fistic.Crema de prajituri se face conform instructiunilor de pe plic .Frisca se bate.Pe un platou se pune prima parte din blat ,se insiropeaza si se pune o parte din crema .Se pune a doua parte din blat ,se insiropeaza si asta si se pune inca o parte de crema.Apoi se pune si a treia parte din blat si se insiropeaza.Deasupra se pune restul de crema si se niveleaza.Pe margini se pune cu spritul frisca batuta,iar in mijloc se presara nuca de cocos .Se da la rece pana in momentul servirii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu ciocolata "MARCELA"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mirela0911 1

06.03.2011, 20:01

delicios

MotanLaOale 1

07.03.2011, 09:17

bun bun

adry88 1

11.06.2011, 17:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Tort Bucataras