Tort cu ciocolata Robert

de maria_claudia in Torturi, 12 Sep 2010 | 3938 vizualizari

 

Astazi e ziua de nastere a baiatului meu cel mare Robert de aceea m-am gandit sa dau aceasta denumire tortului

 

INGREDIENTE

Ptr blat:

  • 6 oua,
  • 6linguri zahar,
  • 6 linguri faina,
  • 6 linguri ulei.

Ptr crema:

  • 450 gr ciocolata,
  • lapte 200ml,
  • smantana lichida,
  • 150gr unt.

Ptr frisca:

  • 250 ml smantana lichida,
  • 6 linguri zahar, 
  • zahar vanilat.

Ptr sirop:

  • 250 ml apa,
  • 4 linguri zahar,
  • esenta rom.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu ciocolata Robert:

Blatul: se face un aluat de pandispan din oua zahar ulei si faina,Compozitia. se pune intr o forma rotunda tapetata cu ulei si faina, se introduce in cuptor ptr 30 minute.


Crema: smantana se pune pe foc mic cu ciocolata, cand ciocolata este topita se adauga untul si se omogenizeaza bine.


Pregatesti frisca:smantana se mixeaza cu zaharul si vanilia.


Pregatesti siropul amestecand apa zaharul si esenta de rom.


Blatul racit se taie in trei randuri, se insiropeaza primul strat se pune ciocolata, 4 linguri frisca, urmatorul strat procedand la fel se orneaza cu crema de ciocolata si frisca.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu ciocolata Robert" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

danis 1

13.09.2010, 13:39

la multi anisa creasca mare si voinic

maria_claudia 1

13.09.2010, 21:41

mutumesc

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:47

frumossss

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

Pizza fetelor

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Tort mousse de ciocolata