Tort cu ciocolata Robert

de maria_claudia in Torturi, 12 Sep 2010 | 4235 vizualizari

 

Astazi e ziua de nastere a baiatului meu cel mare Robert de aceea m-am gandit sa dau aceasta denumire tortului

 

INGREDIENTE

Ptr blat:

  • 6 oua,
  • 6linguri zahar,
  • 6 linguri faina,
  • 6 linguri ulei.

Ptr crema:

  • 450 gr ciocolata,
  • lapte 200ml,
  • smantana lichida,
  • 150gr unt.

Ptr frisca:

  • 250 ml smantana lichida,
  • 6 linguri zahar, 
  • zahar vanilat.

Ptr sirop:

  • 250 ml apa,
  • 4 linguri zahar,
  • esenta rom.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu ciocolata Robert:

Blatul: se face un aluat de pandispan din oua zahar ulei si faina,Compozitia. se pune intr o forma rotunda tapetata cu ulei si faina, se introduce in cuptor ptr 30 minute.


Crema: smantana se pune pe foc mic cu ciocolata, cand ciocolata este topita se adauga untul si se omogenizeaza bine.


Pregatesti frisca:smantana se mixeaza cu zaharul si vanilia.


Pregatesti siropul amestecand apa zaharul si esenta de rom.


Blatul racit se taie in trei randuri, se insiropeaza primul strat se pune ciocolata, 4 linguri frisca, urmatorul strat procedand la fel se orneaza cu crema de ciocolata si frisca.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu ciocolata Robert" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

danis 1

13.09.2010, 13:39

la multi anisa creasca mare si voinic

maria_claudia 1

13.09.2010, 21:41

mutumesc

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:47

frumossss

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

RETETA RECOMANDATA
Primul meu tort