Tort cu ciocolata si caramel

de Miha in Torturi, 25 Ian 2012 | 12839 vizualizari

COMENTARII (66)

Miha 1

25.01.2012, 21:24

Irina... crezi ca poti singura? Poate ai nevoie de vrun ajutor...

multumesc

Miha 1

25.01.2012, 21:25

Madi...bineinteles ca se stie... o bucatoaie pentru tine.

corina241 1

25.01.2012, 21:25

incredibil,irezistibil...minunat

Miha 1

25.01.2012, 21:37

Multumesc Corina!

RuxyRux 1

25.01.2012, 21:38

Doamne cat iubesc torturile tale arata fantastic

Miha 1

25.01.2012, 22:06

Rocsi 1

25.01.2012, 22:37

Miha 1

25.01.2012, 23:16

danakarin 1

26.01.2012, 00:05

stai ca acuma vad ca are si coniac ! deci...tort pentru adulti ! Si piticiiiii ????

Miha 1

26.01.2012, 08:45

Pentru pitici se face altul separat, fara coniac.

Se poate renunta la coniac si se aromeaza sau nu, dupa gust si preferinta, cu altceva. Vanilie, rom, portocale... Dar cele 2 linguri de coniac sunt... nesemnificative la ditamai tortul.

danakarin 1

26.01.2012, 09:04

Nici nu ma gandesc sa renunt la coniac ! Si de altfel sunt 4 "doua la prefectura..."
Buna dimineata si o zi frumoasa !

Miha 1

26.01.2012, 09:40

Aaaa.. daaa... scuze, inca nu m-am trezit!

ionela2682 1

29.01.2012, 13:54

Bunn!!

adelinuza 1

29.01.2012, 17:26

oau...m-a cucerit.am sa il fac cu siguranta.dar eu am forma de tort cu inchizatoare de diametrul 26cm.nu am folosit-o niciodata dar sper sa mearga.si inca ceva.eu blender nu am dar merge sa fac crema cu mixerul?

Miha 1

29.01.2012, 17:31

Adelinuza, e buna si forma de 26 cm. La fel si mixerul in loc de blender.

lacrimioara 1

03.02.2013, 11:12

Arata super si cred ca si delicios maine o sa-l fac de ziua sotului meu sper sa-mi iasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort de cafea