Tort cu crema caramel

de miremirc in Torturi, 24 Ian 2011 | 2386 vizualizari

 

by Amalia

 

INGREDIENTE

  • Blat :
  • 4 oua,
  • 8 lg zahar,
  • 7 lg faina,
  • 1 lg cacao,
  • 1 lgt praf de copt
  • Crema :
  • 10 lg zahar,
  • 200 ml lapte,
  • 250 ml frisca,
  • 3 oua,
  • 1 lg faina,
  • 10 g gelatina
  • Sirop :
  • 100 ml apa,
  • 2 lg zahar,
  • 1 lgt rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema caramel:

Ptr.blat : Mixam albusurile cu zaharul,apoi adaugam galbenusurile, faina amestecata cu praful de copt si cacao.


Ptr. crema : zaharul se caramelizeaza intr-o cratita mai mare, apoi adaugam in el laptele fierbinte si amestecam pana se topeste tot zaharul; dam de pe foc; amestecam in alta cratita galbenusurile cu faina iar peste ele adaugam zaharul cu laptele amestecand energic apoi punem pe foc pana se ingroasa;lasam sa se raceasca putin apoi adaugam gelatina hidratata in cateva lg de apa;lasam crema la racit apoi o amestecam cu frisca si albusurile batute spuma;


Asamblare : 1/2blat-sirop-1/2crema-1/2blat-sirop-1/2crema


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

tanyapatap 1

25.01.2011, 09:30

cismaru_nicoleta 1

25.01.2011, 09:50

Ce bunatate....

elena1988 1

26.01.2011, 16:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat