Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Criss in Torturi, 20 Noi 2013 | 13972 vizualizari
Dya Daniela Andrei 1
MotanLaOale 1
Valclaudia 1
asta da tort!
Criss 1
Multumesc dragele mele.
laura_n 1
tare frumos
Bya Ralu 1
simona72 1
O frumuste!!
Constelatialeu 1
Ce frumos este !
Multumesc.
Krystyan Trendy 1
superb tort
Ina 1
Merisor 1
Ce frumos!
RuxyRux 1
Senzational Criss! Felicitari draga mea!
Oana 1
Multumesc mult dragele mele. Sunteti tare dragute.
Rocsi 1
Minunat si delicios
diaconta 1
Dar ce-mi place dantelatul asta imbulinat soi pe mine ma bate gandul sa incerc bordura asta,dar pare tare sensibila
Xandrinne 1
deyutzky 1
e superrrrbbbb!
gaby_duceag 1
foarte foarte frumos!
Multumesc mult pentru aprecieri.
Dia, dantela se face foarte usor, conditia e sa folosesti ciocolata neagra pentru ca aceasta se intareste foarte repede si ramane asa, nu se topeste, nu se inmoaie.
Aurelia 07_07 1
Minunat
Lavinia 1
Arata foarte bine!
Dana Cristea - pusikmea 1
Foarte fain!!! am facut si eu cateva torturi asa, i-a sa postez si eu, ca si uitasem
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 21:30
la 17:10
de Bucataras 6
la 14:08
de Stella29 1
ieri la 21:16
ieri la 16:14
de gaby_duceag 8
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
1 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Constelatialeu
ony 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
inanna 1
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!