Tort cu crema de branza, banane si trufe

de naomy in Torturi, 20 Iul 2011 | 3832 vizualizari

 

Crema de branza cu banane si trufas ,nu-i poti rezista ...un gust unic si de neuitat :) maine am invitati si abia astept sa-i surprind , Eu nu am rezistat pana maine si va spun sincer este ......va las pe voi sa descoperiti.

 

INGREDIENTE

  • PENTRU BLAT
  • 10 biscuiti mari umpluti cu ciocolata
  • 40 gr unt
  • doua banane
  • CREMA DE BRANZA
  • 250 gr crema de branza sau mascarpone
  • 3 galbenusuri
  • 100 gr zahar
  • 5 gr gelatina
  • o ciocolata alba
  • 50 frisca lichida
  • CREMA DE TRUFE
  • 200 gr trufe (cacao)
  • 40 frisca lichida
  • o banana (pt decor)
  • bomboane de ciocolata cu forme pt decor

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de branza, banane si trufe:

BLAT:se sfarama biscuiti foarte marunt si se amesteca cu untul la temperatura camerei,turnam compozitia in forma de tort si o intindem peste toata suprafata cu ajutorul uni pahar mai lung pana se taseaza bine,si se lasa la frigider 15 min.


CREMA DE BRANZA:batem galbenusele spuma cu zaharul pana se dubleaza, apoi incorporam crema de branza si amestecam bine. Punem aceasta crema la bain marie 5 minute apoi o luam de pe foc. Separat punem gelatina in 100 mil de apa si se lasa 10 minute ,dupa care se pune la incalzit pe abur (grija sa nu fiarba ) si apoi o turnam in crema proaspat luata de pe foc. Separat topim ciocolata alba in 50 ml frisca lichida si o introducem in crema care se pune la congelator 10-15 minute. Se mai amesteca din cand in cand.


CREMA DE TRUFE:Punem 40 ml de frisca la incalzit in care topim cele 200 gr de trufe si amestecam pana devine o crema usor de intins .(daca este necesar mai puneti un pic de frisca lichida ).


Scoatem forma de tort de la frigider si asezam deasupra peste blat rondele de la doua banane ,apoi punem crema de branza peste banane si glazuram cu crema de trufe si decoram cu o banana si bomboane de ciocolata


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de branza, banane si trufe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

naomy 1

20.07.2011, 20:15

va multumesc de comentari

kamy 1

20.07.2011, 20:18

cred ca-i buuun

mamaieelena 1

24.07.2011, 20:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti cu branza, cacao si scortisoara