Tort cu crema de capsuni

de ana in Torturi, 20 Mai 2010 | 3106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat avem nevoie de :
  • 6 oua
  • 150 gr zahar
  • 8 linguri de faina
  • 3 linguri de ulei
  • 3 linguri de cacao
  • Pentru crema
  • 500 ml frisca
  • 400 gr capsuni
  • 1 plic de gelatina
  • Sirop
  • 200 gr zahar
  • 300 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de capsuni:

Preparam blatul:


Batem spuma albusurile ,dupa ce s-au intarit adaugam putin cate putin zaharul,apoi galbenusurile,faina ,cacao si la sfarsit uleiul cum mi-a spus gabitzu.


Coacem la foc mediu .Dupa ce s-a copt il dam la rece pentru 2-3 ore (asa se taie mult mai bine).


Crema:


Mixam capsunile ,mixam si frisca ,apoi incorporam capsunile mixate.


Punem gelatina la inmuiat in 50 ml apa ,apoi o dam la microunde 2 secunde.


Incorporam si gelatina si crema o punem la rece cam 30 de minute.


Siropul:


Clocotim 2 minute apa cu zaharul ,dupa care insiropam discurile blatului.(L-am taiat in 3)


Asamblam si ornam dupa preferinte !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

nadina73 1

20.05.2010, 21:32

super super,am ajuns tarziu?dar nu vreau dacat o feliuta mica de tot ca ma cearta rocsi5 furcu super felicitari

ana 1

21.05.2010, 07:53

Pusi tu numa suna la usa ,numaidecat deschid@Izu @Medioto miltumesc frumos@Nadina ,nu iubita n-ai ajuns tarziiu ,mai este

Dana Cristea - pusikmea 1

21.05.2010, 09:32

vezi ca nu mai scapi de mine s-a trezit sarbatorita?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Diplomat cu piscoturi