Tort cu crema de caramele

de madi_marin in Torturi, 3 Feb 2010 | 7780 vizualizari

COMENTARII (21)

rivka 1

03.02.2010, 10:36

minunat de frumos arata

madi_marin 1

03.02.2010, 11:15

daa...merci. ieri am avut o problema cu culoarea galbena....

Miha 1

03.02.2010, 12:04

Ce idee super! Felicitari!

madi_marin 1

03.02.2010, 12:30

multumesc,Miha.....daca vine din partea ta e o onoare pentru mine....

Miha 1

03.02.2010, 14:17

ala_oancea 1

03.02.2010, 14:20

Cate buline pe acolo Arata foarte bine tortul

Pasiune pentru bucatarie 1

03.02.2010, 14:43

as manca si eu o felie.......mai ai?

Bunica 1

03.02.2010, 14:51

O idee excelenta , crema de caramele! si acum soacra din mine ,care a carcotit mai inainte,la ardei si rosii umplute, isi retrage carcoteala si spune BRAVOOO , asa gospodina ! Sper ca nu te-ai suparat pe mine si-mi trimiti o bucata de tort

Oana 1

03.02.2010, 16:14

Ce frumos e, colorat si vesel Imi place mult de tot si o sa incerc si eu crema de caramele cand pui cei 100 ml de frisca in crema, apoi mixezi, frisca o pui lichida sau batuta?

madi_marin 1

03.02.2010, 17:02

bitza....vineeee felia!

madi_marin 1

03.02.2010, 17:04

cum sa ma supar, Bunica? .....sigur....vine si felia....

madi_marin 1

03.02.2010, 17:05

Oana, pui frisca lichida in crema care nu ea foarte tare, dar apoi o sa stea foarte bine.....

Teo 1

03.02.2010, 21:22

de la ce e galbena ,''haina''?

crisad 1

03.02.2010, 21:39

cred ca e delicios

ionix 1

03.02.2010, 21:48

ce frumos arata... e asa de viu

madi_marin 1

04.02.2010, 10:04

Teo, am pus colorant in frisca...... am avut o problema cu galbenul in ziua aia...

madi_marin 1

04.02.2010, 10:05

Ionix, tortul era cam palid si am vrut sa-l animez un pic....

diana_k 1

04.02.2010, 10:21

ce idee buna mi-ai dat !
crema din bomboane topite, o folosem doar pt umplut napolitane... am sa o incerc la prajituri si torturi.

ela 1

26.02.2010, 02:34

ha ha,am cumparat azi revista CLICK pofta buna si acum am rasfoit-o,ghiciti pe cine am vazut intr-o poza? peMadi a noastra cu reteta de prajitura de mere cu zahar ars...cica Teo se tine tot dupa Madi...ba eu

Ubulika 1

16.05.2010, 18:14

super tareeee ideea cu caramelele !

madi_marin 1

16.05.2010, 18:29

mersi ubulika....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu frisca si ciocolata