Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Separam ouale,batem albusul spuma cu zaharul ,adaugam galbenusurile si amestecam usor. Cernem faina impreuna cu cacoa si praful de copt si le amestecam usor in oua.Coacem blatul intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt.
Crema: Se bate frisca, se adauga ciocolata topita si apoi praful de crema. Taiem blatul in 3 felii.
Insiropam blatul 1 in tava in care l-am copt(imbracata in folie) punem jumatate din crema apoi al doilea blat ,restul de crema si al treilea blat. Dam la frigider pentru cca 2 ore apoi aranjam tortul .
Il rasturnam pe un platou, acoperim tortul cu pasta de zahar apoi marginea o acoperim cu frisca.Adaugam floricelele buchetel si apoi felicitarea pentru sarbatorita .
1
Blatul nu trebuie sa fie foarte foarte insiropat ,
2
peste blat putem pune putin amidon
3
pasta trebuie sa fie de 0.5 cm ca sa nu se inmoaie de la umezeala.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult