Tort cu crema de ciocolata si menta

de ela in Torturi, 23 Dec 2014 | 6419 vizualizari

COMENTARII (35)

Raluca57 1

24.12.2014, 07:47

Minunăție delicioasa!!! Te rog, ce fel de smântână pt frișcă ai folosit? Dar frișcă lichida? Nu reușesc sa fac un ganache perfect folosind frișcă lichida Pilos tocmai pt ca acel "beton" nu se transforma in veci in spuma, ba chiar căpăta aspect de "tăiat" când mixez. Multumesc

ela 1

24.12.2014, 12:30

Raluca,eu nu inteleg de ce foloseste lumea frisca lichida de la lidl,eu am luat o singura data si am fost profund dezamagita,nu s-a batut si avea o culoare de galben murdar ca am si aruncat-o.Eu am o experienta tare neplacuta cu lactatele de la lidl,chiar de curand am luat niste iaurturi si ceva crema de branza cu nuca sau vanilie si am avut nist dureri groaznice de stomac dupa ce le-am mancat.Si m-a luat groaza cand am citit ce ingrediente aveau in ele,nici vorba de prea mult lapte ,doar lapte praf si chimicale,de aia erau si asa de gustoase.Eu am folosit aici smantana lichida luata de la kaufland,in niste pahare ca de iaurt,dar ieri am folosit smanatana lichida pentru frisca de la dorna si am fost cel mai multuminta de rezultat.Am pus la reteta la sfarsit,poza cu crema facuta ieri si inainte este cea de la tort

ela 1

24.12.2014, 12:31

frisca am folosit hulala ca asta aveam la indemana si crema s-a facut beton

ela 1

24.12.2014, 12:34

Raluca,conteaza si proportia pe care o pui de ciocolata si smantana,cu cat pui mai multa ciocolata decat frisca,cu atat este mai groasa,daca vrei sa fie mai subtire,pui cantitati egale de ciocolata si smantana

Raluca57 1

26.12.2014, 00:27

Mulțumesc mult pt răspuns. Voi aplica sfatul tau. Cred ca ai avut mare ghinion cu frisca lichida de la Lidl, la mine a fost totdeauna alba si s-a comportat bine. La Dorna este intr-adevar cea mai buna. Mulțumesc si sarbatori fericite!

ela 1

26.12.2014, 01:11

Cu drag,Raluca

mirela0911 1

26.12.2014, 10:13

Un tort tare bun!

ela 1

26.12.2014, 13:16

Panacris 1

28.12.2014, 13:26

dantes 1

11.02.2015, 08:33

Delicios!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolată,mentă şi vişine