Tort cu cremă de Coca-Cola

de Panacris in Torturi, 16 Dec 2013 | 4830 vizualizari

 

Din când în când mai ”ne omorâm” cu un astfel de tort nesănătos :D, dar tare delicios. E mai gustos a doua zi;)

 

INGREDIENTE

  • cozonac 4 felii,
  • pișcoturi 5-6 bucăți,
  • coca cola 1250 ml,
  • zahăr tos 6 linguri,
  • praf de budincă cu aromă de caramel 2 plicuri,
  • fulgi de ciocolată pentru ornat.
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu cremă de Coca-Cola:

Feliile de cozonac, tăiate de cca. 3 cm se așează pe fundul și pereții unui vas de sticlă, intercalându-se cu pișcoturi și se stropesc cu coca cola, ca să se însiropeze bine. Între timp se prepară budinca conform indicațiilor de pe ambalaj, atât că laptele se va înlocui cu coca cola. Budinca încă călduță se pune peste feliile de cozonac și pișcoturi într-un strat gros. Se acoperă budinca cu cozonac și pișcoturi, se acoperă și se dă la rece, de preferat până a doua zi. A doua zi se răstoarnă pe un platou se ornează cu fulgi de ciocolată sau frișcă. Spor și poftă bună!

 

TIPS-URI

1

dacă folosiți cozonac de post și pișcoturi fără ou, e un dulce perfect pentru zilele de post

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu cremă de Coca-Cola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (56)

Corinuta 1

18.12.2013, 15:08

Sa va fie de bine! Daca voua va place nu conteaza cu ce e!

Panacris 1

18.12.2013, 18:04

Corinuta

Alexandra Burz 1

19.12.2013, 15:55

si eu vreau o feliuta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Tort de cafea