Tort cu frisca si ananas

de florylau in Torturi, 4 Mai 2014 | 3928 vizualizari

 

SPER SA VA PLACA ,nu am putut pune fotografia intreaga din lipsa de experienta ,va cer scuze

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri de faina
  • 4 linguri de ulei de floarea soarelui
  • 8 linguri de zahar
  • praf de copt
  • coaja razuita de la o portocala
  • frisca si o cutie de compot de ananas
  • zahar pudra 20 grame
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu frisca si ananas:

Pentru inceput incepem blatul de tort ,care este un blat normal usor de facut. Separam albusurile de galbenusuri apoi batem albusurile  bine, adaugam zaharul si apoi faina cernuta ,coaja de portocala rasa si praful de copt la sfarsit .

Galbenusurile le frecam bine apoi le adaugam peste albusuri putin cate putin.Pregatim forma rotunda de copt, punem hartie de copt ,ungem putin cu ulei si punem aluatul in ea.,Dam la cuptorul incins inainte cam 20 de minute la o temperatura de 180 grade nu mai mult.

In acest timp batem frisca cu putin zahar pudra.

Scoatem blatul copt lasam sa se raceasca ,taiem sa ne iasa 3 parti, insiropam cu siropul de ananas si punem bucatele de ananas, adaugam un strat de frisca, punem alt strat de blat si tot asa pana punem toate 3 foi .

Deasupra ornam cu frisca.

Presaram ciocolata si ananas .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu frisca si ananas" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat

de vasimur 4

pe 27.11 la 15:15

Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise

pe 27.11 la 12:45

Reteta de prajitura de post cu mere

de Caty 2

pe 27.11 la 12:23

Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor

pe 21.11 la 20:20

Reteta de mancare de post din cuburi de soia

de Caty 2

pe 21.11 la 15:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu frisca si ananas