Tort cu frisca si ananas

de florylau in Torturi, 4 Mai 2014 | 1877 vizualizari

 

SPER SA VA PLACA ,nu am putut pune fotografia intreaga din lipsa de experienta ,va cer scuze

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri de faina
  • 4 linguri de ulei de floarea soarelui
  • 8 linguri de zahar
  • praf de copt
  • coaja razuita de la o portocala
  • frisca si o cutie de compot de ananas
  • zahar pudra 20 grame
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu frisca si ananas:

Pentru inceput incepem blatul de tort ,care este un blat normal usor de facut. Separam albusurile de galbenusuri apoi batem albusurile bine, adaugam zaharul si apoi faina cernuta ,coaja de portocala rasa si praful de copt la sfarsit .


Galbenusurile le frecam bine apoi le adaugam peste albusuri putin cate putin.Pregatim forma rotunda de copt, punem hartie de copt ,ungem putin cu ulei si punem aluatul in ea.,Dam la cuptorul incins inainte cam 20 de minute la o temperatura de 180 grade nu mai mult.


In acest timp batem frisca cu putin zahar pudra.


Scoatem blatul copt lasam sa se raceasca ,taiem sa ne iasa 3 parti, insiropam cu siropul de ananas si punem bucatele de ananas, adaugam un strat de frisca, punem alt strat de blat si tot asa pana punem toate 3 foi .


Deasupra ornam cu frisca.


Presaram ciocolata si ananas .


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu frisca si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

04.05.2014, 11:46

Bine ai venit!

florylau 1

11.05.2014, 18:13

multumesc

babi5 1

02.12.2014, 11:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu frisca si ananas