Tort cu fructe

de simonay in Torturi, 12 Iun 2013 | 3109 vizualizari

 

Este delicios ,fructele pot fi alese in functie de sezon .

 

INGREDIENTE

Blat :

  • 5 oua ,
  • 200 gr.zahar pudra ,
  • 200 gr. faina 00 ,
  • 100 ml. ulei (floarea soarelui) ,
  • coaja rasa de portocala sau lamaie ,
  • un praf de sare .

Crema :

  • 3 oua ,
  • 200 gr. zahar ,
  • 250 gr. unt .
  • Frisca batuta 250 gr. .
  • Fructe : 2 portocale (mandarine),2.babane ,2 kiwi.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu fructe:

Blat :


Se freaca galbenusurile cu zaharul pana devin spumoase se adauga pe rand uleiul ,coaja de portocala sau lamaie, sarea si faina cernuta,separat se mixeaza albusurile pana devin lucioase dupa care se incorporeaza in prima compozitie amestecand usor cu lingura de jos in sus pana se omogenizeaza .Se coace pe hartie de copt 30'-35' la 180° .


Crema:


Pe baie de aburi se bat ouale intregi cu zaharul ,cand compozitia devine densa se ia de pe foc si se da la rece ,in untul mixat spuma se adauga pe rand compozitia racita.


Frisca batuta bine.


Se taie blatul in doua (orizontal),se pune un strat de crema ,fructe ,frisca ,deasupra crema , frisca si apoi se orneaza cu fructe.


Este o bomba calorica !,dar e delicios.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

laura_n 1

12.06.2013, 17:25

ce tort apetisant

merisor 1

12.06.2013, 18:25

Ina 1

11.10.2013, 20:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort cu piersici si ananas fara blat