Tort cu fructe

de simonay in Torturi, 12 Iun 2013 | 3088 vizualizari

 

Este delicios ,fructele pot fi alese in functie de sezon .

 

INGREDIENTE

Blat :

  • 5 oua ,
  • 200 gr.zahar pudra ,
  • 200 gr. faina 00 ,
  • 100 ml. ulei (floarea soarelui) ,
  • coaja rasa de portocala sau lamaie ,
  • un praf de sare .

Crema :

  • 3 oua ,
  • 200 gr. zahar ,
  • 250 gr. unt .
  • Frisca batuta 250 gr. .
  • Fructe : 2 portocale (mandarine),2.babane ,2 kiwi.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu fructe:

Blat :


Se freaca galbenusurile cu zaharul pana devin spumoase se adauga pe rand uleiul ,coaja de portocala sau lamaie, sarea si faina cernuta,separat se mixeaza albusurile pana devin lucioase dupa care se incorporeaza in prima compozitie amestecand usor cu lingura de jos in sus pana se omogenizeaza .Se coace pe hartie de copt 30'-35' la 180° .


Crema:


Pe baie de aburi se bat ouale intregi cu zaharul ,cand compozitia devine densa se ia de pe foc si se da la rece ,in untul mixat spuma se adauga pe rand compozitia racita.


Frisca batuta bine.


Se taie blatul in doua (orizontal),se pune un strat de crema ,fructe ,frisca ,deasupra crema , frisca si apoi se orneaza cu fructe.


Este o bomba calorica !,dar e delicios.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

laura_n 1

12.06.2013, 17:25

ce tort apetisant

merisor 1

12.06.2013, 18:25

Ina 1

11.10.2013, 20:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Tort cu zmeura, nuca de cocos si ciocolata (de post)