Tort cu marshmallows

de Lau in Torturi, 27 Iun 2014 | 6578 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 5 oua
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de faina
  • 5 linguri ulei
  • 1 praf de sare
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • Crema de ciocolata
  • 200 g ciocolata
  • 300 g frisca
  • Crema de marshmallos
  • 250 g marshmallos
  • 250 g frisca
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu marshmallows:

Blat - Mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa. Separat in alt bol mixam galbenusurile cu uleiul si adaugam in fir subtire peste spuma de albusuri. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si cacaoa, amestecam cu o lingura cu miscari usoare. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca dupa care il vom taia in 3 felii.

Crema de ciocolata - ciocolata o rupem bucatele, adaugam frisca si punem pe foc amestecand continuu pana ce se topeste. Lasam sa se raceasca dupa care dam la frigider cateva ore sau la congelator o ora. Cand s-a racit o mixam pana devine o frisca pufoasa.

Crema de marshmallos - Marshmallos le topim pe baie de aburi amestecand continuu. Frisca o mixam bine dupa care adaugam marshmallos-urile topite, amestecam pana ce se omogenizeaza.

Asamblare - asezam prima foaie pe un platou - insiropam - adaugam crema de ciocolata (din care am oprit putin pentru decor) - a 2 foaie- insiropam - 1/2 crema de marshmallos - a 3 foaie - restul de crema marshmallos

Am decorat cu crema de ciocolata si deasupra am adaugat ciocolata cu alune rasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu marshmallows" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Mascota