Tort cu piersici si crema de branza

de leoflori in Torturi, 10 Iul 2009 | 5273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat/crusta :
  • 350 gr.biscuiti graham macinati (sau biscuiti digestivi)
  • 50 gr.zahar 
  • 150 gr.unt topit 
  • Umplutura
  • :470 gr.piersici (mango) facute piure ( 1 conserva mare de 820 gr.) 
  • 250 gr.crema de branza 
  • 250 gr.zahar 
  • 2 lgte esenta vanilie 
  • 1 lingura cu vf.faina 
  • 2 linguri cu vf.frisca
  • 4 oua mari
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu piersici si crema de branza:

Amestec zaharul cu biscuitii macinati.

Peste ei adaug untul topit si amestec bine pana la omogenizare.

Tapetam cu hartie de copt o tava rotunda de 20-22 cm dar cu margini inalte de minim 8 cm(eu am folosit o cratita).

Presam crusta de biscuiti in tava si o nivelam.


Coacem in cuptorul incins, cca 12 minute. Racim complet dar in cuptor mentinem temperatura.


Crema : Dupa ce am scurs piersicile/mango, le facem piure la blender.

Batem crema de branza la mixer cu zaharul pana obt. o compoz.cremoasa,pufoasa.

Adaugam esenta de vanilie si ouale pe rand, mixam bine.

Punem piure-ul de piersici/mango, lg.de faina si frisca.

Mixam bine.

Punem compoz.peste crusta din tava si coacem la foc mic, pana se face aurie pe margini. Cca 1 ora si 5-10 minute. In centru, compozitia se misca usor dc. scuturam de tava.


Racim in tava 1 ora si dam la frigider 8-9 ore , tot in tava (peste noapte).


Ornam cu frisca, piersici/mango, dupa inspiratie si pricepere.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu piersici si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

leoflori 1

10.07.2009, 19:11

ala! astepti cam mult pana e gata, dar merita!

elena1988 1

19.01.2011, 11:59

am salvat-o, o voi incerca CU SIGURANTA

adry88 1

11.05.2011, 15:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort choux a la creme