Tort cu piersici si crema de branza

de leoflori in Torturi, 10 Iul 2009 | 7858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat/crusta :
  • 350 gr.biscuiti graham macinati (sau biscuiti digestivi)
  • 50 gr.zahar 
  • 150 gr.unt topit 
  • Umplutura
  • :470 gr.piersici (mango) facute piure ( 1 conserva mare de 820 gr.) 
  • 250 gr.crema de branza 
  • 250 gr.zahar 
  • 2 lgte esenta vanilie 
  • 1 lingura cu vf.faina 
  • 2 linguri cu vf.frisca
  • 4 oua mari
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu piersici si crema de branza:

Amestec zaharul cu biscuitii macinati.
Peste ei adaug untul topit si amestec bine pana la omogenizare.
Tapetam cu hartie de copt o tava rotunda de 20-22 cm dar cu margini inalte de minim 8 cm(eu am folosit o cratita).
Presam crusta de biscuiti in tava si o nivelam. 

Coacem in cuptorul incins, cca 12 minute. Racim complet dar in cuptor mentinem temperatura.

Crema : Dupa ce am scurs piersicile/mango, le facem piure la blender.
Batem crema de branza la mixer cu zaharul pana obt. o compoz.cremoasa,pufoasa.
Adaugam esenta de vanilie si ouale pe rand, mixam bine.
Punem piure-ul de piersici/mango, lg.de faina si frisca.
Mixam bine.
Punem compoz.peste crusta din tava si coacem la foc mic, pana se face aurie pe margini. Cca 1 ora si 5-10 minute. In centru, compozitia se misca usor dc. scuturam de tava.

Racim in tava 1 ora si dam la frigider 8-9 ore , tot in tava (peste noapte).

Ornam cu frisca, piersici/mango, dupa inspiratie si pricepere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu piersici si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă speciala