Tort cu piscoturi

de angyb in Torturi, 5 Feb 2013 | 5527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g piscoturi
  • 500 ml lapte
  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • 200 ml frisca
  • 2 linguri de zahar
  • 1 cana de cafea indulcita cu 1 lingura de zahar
  • 50 g ciocolata
  • 25 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu piscoturi:

Amestecam faina cu oul si un pic de lapte. Restul de lapte un punem pe foc iar cand incepe sa fiarba adaugam amestecul de faina si lasam sa fiarba pana cand se ingrosa .Luam de pe foc si dam la rece. Cand crema s-a racit o amestecam cu frisca batuta spuma tare. Din crema obtinuta luam deoparte 3-4 linguri pentru decor.


Tapetam o tava de cozonac cu folie alimentara si asezam un strat de piscoturi inmuiate in cafea adaugam un strat de crema si continuam cu piscoturile inmuiate in cafea ,crema deasupra trebuie sa avem un strat de piscoturi.


Dam la rece cel putin o ora dupa care rasturnam pe o tava si indepartam folia alimentara .


Ornam cu restul de crema si cu ciocolata topita pe baie de abur impreuna cu untul.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu piscoturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

ramona1 1

27.03.2014, 13:41

o singura intrebare-cata faina se pune?multumesc!

marcelika 1

28.03.2014, 00:08

care faina ??

angyb 1

01.04.2014, 18:34

ramona ai dreptate nu am scris cantitatea de faina din crema sunt 4 linguri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rapida cu capsuni si nectarine

de oanapl 5

ieri la 23:12

Tarta cu ciuperci, broccoli si telemea

de oanapl 5

ieri la 19:34