Tort cu piscoturi, crema de vanilie si gem de prune acrisor

de Merisor in Torturi, 3 Aug 2012 | 34248 vizualizari

COMENTARII (35)

laura_n 1

03.08.2012, 18:05

Merisor,pe mine m-ai convins cu siguranta il voi face si eu
super tare aceasta reteta

T I M E A 1

03.08.2012, 18:05

ce desert bun ai facut!

Miha 1

03.08.2012, 18:06

Super!

alldaycooking 1

03.08.2012, 18:10

delicios!

Merisor 1

03.08.2012, 18:14

Laura, nu coci, nu pui oua, sa stii ca e super

Merisor 1

03.08.2012, 18:15

timea, miha, nicol sunteti invitatele mele

Rocsi 1

03.08.2012, 18:16

Ce bine ca sunt piscoturi.E mai usor sa pregatim acum pe caldurile astea ceva dulce si plus cand suntem in pana de timp.Vreau o feliuta ca imi place!!!

Zamfira 1

03.08.2012, 18:16

Merisor 1

03.08.2012, 18:20

Rocsi, trimit prin curieratul rapid zamfira

Mihaela11_jo 1

03.08.2012, 18:47

Foarte apetisant

gaby_duceag 1

03.08.2012, 18:51

CE BINE ARATA!!!!!

Merisor 1

03.08.2012, 18:53

Gaby

Anamaria Cook 1

03.08.2012, 18:55

Suuuuuper arata!!!!

Merisor 1

03.08.2012, 18:58

mihaela ana

diaconta 1

03.08.2012, 19:40

pai tu ai asa desert bun si poftesti la desertul meu banal?

RuxyRux 1

03.08.2012, 19:42

Arata grozav!

Merisor 1

03.08.2012, 19:44

Dia, tu azi tii post, nu? deci nu e pentru tine, iar desertul tau nu e banal

Merisor 1

03.08.2012, 19:44

Ruxy

diaconta 1

03.08.2012, 19:53

azi am fost cuminte si la mancare si altfel

Alinutza80 1

03.08.2012, 19:55

imi place, rapid si bun

Bya Ralu 1

03.08.2012, 19:56

bun de tot

Merisor 1

03.08.2012, 19:57

Dia

Merisor 1

03.08.2012, 19:57

chiar rapid si racoros Alinutza
gurita

Poliana 1

03.08.2012, 20:27

super fain tortul tau meri!!

Merisor 1

03.08.2012, 21:32

e deja mancat jumatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Tuxedo...si-o aniversare de suflet!