Tort cu portocale

de elena1988 in Torturi, 3 Ian 2011 | 10043 vizualizari

 

Aceasta reteta am incercat-o dupa reteta lui cristinne, este un tort usor de facut si foarte gustos, ii multumesc din suflet ca a postat aceasta reteta ::))eu am facut cateva modificari dupa gustul meu.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • coaja de lamaie
  • esenta de lamaie
  • 1 pliculet de zahar vanilat
  • putin praf de copt
  • faina cat sa iasa ca un aluat ca pentru chec, eu pun din ochii
  • 150 gr de zahar
  • Pentru crema
  • 1l de smantana pentru frisca
  • 120 gr de zahar pudra
  • 1 plic de intaritor pentru frisca
  • 2 portocale mari
  • ciocolata alba pentru ornat cam 200 gr
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu portocale:

Se face un aluat ca pentru chec, se pune intr-o tava rotunda detasabila si se baga la cuptorul preincalzit, se face testul cu scobitoarea, cand sa facut se lasa sa se raceasca bine si apoi se taie in doua, rezulta 2 blaturi,.


Separat batem smantana pentru frisca foarte bine si la sfarsit punem intaritorul pentru frisca si zaharul pudra, mai batem frisca putin punem si portocalele taiate cubulete si amestecam. Punem inelul de la tava detasabila de tort pe un platou sau farfurie si punem in interiorul lui primul blat, punem frisca dar nu toata oprim din ea 300 gr, nivelam bine frisca si punem si blatul urmator apoi bagam tortul la frigider 2 ore, dupa aceea il scoatem si trecem la ornat, apoi cu cele 300 gr de frisca imbracam tortul, ornam cu bucati de portocala si ciocolata alba

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

kukibella 1

26.03.2011, 01:52

elena1988 1

05.04.2011, 12:47

gaby_gabytza 1

23.08.2011, 15:44

ce bunatate de tort.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Somloi