Tort cu ricotta si capsuni "Vis de fructe"

de Oana in Torturi, 19 Iun 2011 | 7118 vizualizari

 

Pentru nepotica mea Rebecca

 

INGREDIENTE

  • 500 g ricotta
  • 150 g iaurt cremos
  • 500 g capsuni + 100 g capsuni
  • 3 linguri cu zahar
  • 2 pliculete glatina
  • 250 g frisca lichida
  • piscoturi
  • fructe pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu ricotta si capsuni "Vis de fructe":

Gelatina se hidrateaza intr-o cescuta cu apa rece. Cele 500 g capsuni se mixeaza intr-un piure fin, se amesteca cu zaharul si se incalzesc usor pe foc, pana la punctul de fierbere. Se opreste focul si se amesteca gelatina pana se topeste. Se pune apoi la racit. Intre timp se mixeaza branza ricotta cu iaurt, apoi se incorporeaza piureul de capsuni si frisca batuta bine. Cele 100 g de capsuni se taie felii si se incorporeaza in crema. Intr-o forma de tort cu pereti detasabili se aseaza piscoturle la baza si de jur imprejur si se toarna amestecul de branza si capsuni. Se pune tortul la rece. Se decoreaza dupa ce s-a intarit crema. Am folosit cateva felii de manga, de piersica, cirese, capsuni, agrise rosii.

 

TIPS-URI

1

In loc de branza ricotta se poate folosi branza de vaci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu ricotta si capsuni "Vis de fructe"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

adry88 1

02.07.2011, 17:12

imi place la nebunie felicitari

Dya Daniela Andrei 1

13.08.2012, 09:44

hm,,, nu am cuvinte!

Valclaudia 1

20.08.2012, 21:21

... lipsea un trandafir.... ...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert pasca traditionala
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

RETETA RECOMANDATA
Tort cu frisca si caramel